Darksiders 2: speel met de Dood

darksiders 2 death Darksiders 2: speel met de DoodIn het vervolg van de adventure/actiegame Darksiders speel je de ‘broer’ van hoofdrolspeler Oorlog uit het eerste deel, namelijk ruiter van de Apocalyps de Dood. THQ heeft bevestigd dat Darksiders 2 volgend jaar uitkomen voor PC, PS3 en Xbox 360.

Darksiders heeft een post-apocalyptische setting, Horseman Death moet de eer van zijn familie redden, War wordt er namelijk van beschuldigd het einde der tijden te vroeg te zijn begonnen. Het verhaal loopt parallel aan dat van het eerste deel, maar zal velen malen groter zijn met een uitgebreider armor/wapensysteem en moeilijkere dungeons.

“We hebben de beste onderdelen van Darksiders 1 genomen, deze verbeterd en aangevuld.” vertelt Danny Bilson directeur THQ tegenover IGN, “het wordt een geweldig spel”.

Blijf op de hoogte, volg ons:

 Darksiders 2: speel met de Dood

 

Volg mij

Frank Mulder

Mede-oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders, zorgt daarnaast ook dat iedereen een mooie nieuwsbrief krijgt en de website kan bezoeken. Heeft naast horror ook de rare hobby's als scouting, bordspellen en whisky.
Volg mij