Plannen voor vervolg Pontypool: Changes

Zo’n vier jaar geleden bracht de Canadese horrorfilm Pontypool een nieuwe dimensie in het zombiegenre: geluid. Sindsdien verschijnt de titel regelmatig in het lijstje van beste zombiefilms ooit. Het kwam ondanks al het lofzang nooit tot een vervolg.

Dat lijkt te gaan veranderen, tijdens het Fantasia Film Festival in Montreal deze week, Canada vindt ook een filmbeurs plaats waar co-producenten worden gezocht voor toekomstige films. Pontypool Changes is een van de titels waarvoor samenwerking wordt gezocht.

Het script voor Pontypool Changes zal worden geschreven door Tony Burgess en Bruce McDonald zal wederom gaan regisseren, de productie is in handen van Ambrose Roche. In Montreal is ook de eerste teaserposter vrijgegeven met de tekst: “You’ve heard it all before, but you ain’t seen nothing yet!”
pontypool changes salesposter Plannen voor vervolg Pontypool: Changes

Of Pontypool 2 ook daadwerkelijk in 2013 te zien is, is nog afwachten.

 
Lees meer over:
Volg mij

Frank Mulder

Mede-oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders, zorgt daarnaast ook dat iedereen een mooie nieuwsbrief krijgt en de website kan bezoeken. Heeft naast horror ook de rare hobby's als scouting, bordspellen en whisky.
Volg mij