Film & TV | Games | Boeken & Comics

The Vampire Diaries vanaf januari bij Net5

Vampire Diaries bij Net5Eind januari start Net5 de serie Vampire Diaries op de zondagavond, die geheel in het teken van bovennatuurlijk zal staan.

De serie die vanaf 10 september werd uitgezonden op de Amerikaanse zender ‘the CW’, bevat 22 afleveringen in het eerste seizoen en is afgeleid van de gelijknamige boekenserie van L.J. Smith.

Mystic Falls

The Vampire Diaries gaat van start met een nieuw schooljaar in het plaatsje Mystic Falls. De 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broertje Jeremy (Steven R. McQueen, Everwood) proberen als normale tieners door het leven te gaan na de plotselinge dood van hun ouders, vier maanden eerder.

Elena en haar vriendinnen zijn onder indruk van een knappe nieuwe scholier, Stefan Salvatore (Paul Wesley, Army Wives). Elena voelt zich erg tot Stefan aangetrokken, maar hij gedraagt zich nogal vreemd. Dan duikt opeens Stefans broer Damon (Ian Somerhalder, Lost) op, die ook interesse toont in Elena. Dat is het begin van allerlei vreemde gebeurtenissen in het kleine stadje.

Bovennatuurlijke zondagavond bij Net5

20.30u: Ghost Whisperer (seizoen 5 vervolg)
21.30u: The Vampire Diaries (seizoen 1)
22.30u: Supernatural (seizoen 3)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1-tgpceOVDk&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]