Amphibious: Nederlands eerste 3D-film, begin 2011 in de bios?

amphibious 3dTijdens een expeditie op zee, treft marine biologe Skylar Shane een groep smokkelaars. Terwijl ze samen met kapitein Jack Bowman een jongen uit de handen van de smokkelaars probeert te redden, staan ze plotseling oog in oog met een reusachtig prehistorisch zeemonster.

De monsterhorrorfilm Amphibious van regisseur Brian Yuzna en producent San Fu Malta is de eerste Nederlandse 3D film en zal begin 2011 in de bioscoop verschijnen. De opnames van de horrorfilm vonden grotendeels plaats in Indonesië en ook de crew bestond zowel uit Indonesiërs en Nederlanders. De cast bestaat naast de Nederlandse hoofdrolspeelster Janna Fassaert ook uit de Michael Paré, Monica Sayangbati, Francis Bosco en Francis Magee.

amphibious 3d

Aanstaande zondag 10 oktober beleeft Amphibious zijn wereldpremière tijdens Sitges Film Festival in de Spaanse stad Sitges. De film is verkocht aan China, Polen, Griekenland, Thailand, Centraal Azië, India, Pakistan, Rusland, Oekraïne, Midden Oosten en de Baltische Staten. Amphibious zal waarschijnlijk begin 2011 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  Waarom is het dat dit soort films wel kunnen worden gemaakt en Worst Case Scenario niet?

  1. Frank zegt

   nou, zeg dat niet te hard, het is geen Worst Case Scenario, maar wel Richard Raaphorst met zombies: http://denachtvlinders.nl/2010/frankensteins-army-krijgt-vorm/

  2. Sjors zegt

   Hmm, die heb ik over het hoofd gezien. Hoewel ik liever WCS had gezien, ben ik wel benieuwd 🙂

 2. VeryBloodyMary zegt

  Ben erg benieuwd naar deze film, maareh de cast zegt mij helemaal niets!

 3. Nick Zombie zegt

  Nou en?

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer