Beware (trailer) horrorfilm van Jason Daly

Beware: een Jason Daly filmHet dorpje Shady Grove kent veel duistere verhalen (what’s in a name), waaronder het sadistische verhaal over Shane.

Een jongen die behoorlijk werd gemarteld en uiteindelijk met ketting vastgebonden en achtergelaten aan een boom. Shane overleefde tijden en wist uiteindelijk te ontsnappen, volgens de verhalen zwerft hij nog door de bossen en zint op wraak. Een broodjeaapverhaal natuurlijk, als je de lokale bevolking vraagt, maar een groepje jongeren leert echter de schokkende waarheid over Shane.

De trailer belooft een heerlijk lowbudget stuck on a roadtrip horrorfilm, de klassieker dat de auto ermee ophoudt in een afgelegen dorpje. Een stel onnozelen jongeren dat veel te nieuwsgierig en naief is met als beloning dat ze op heerlijk brute wijze worden afgeslacht. Prima. De tweede trailer belooft iets meer inhoud, dus check beiden even.

Het veel meer info hebben we niet, houdt daarvoor de website van Beware in de gaten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. Tommy zegt

    Veel meer info hoeft nu ook weer niet, met deze twee trailers heb ik meteen bijna heel de film gezien 🙂

  2. Sjors zegt

    ’t Ziet eruit alsof dit weer zo’n typisch dertien in een dozijn “tieners in een bos” film is aka een aaneenschakeling van clichés. Deze laat ik aan me voorbij gaan, denk ik 😛

  3. Frank zegt

    En nee, ik was ook niet zo enthousiast 😛

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer