Film & TV | Games | Boeken & Comics

Kijk Re-Animator/Return of the Living Dead 3 met regisseur Brian Yuzna

Dinsdagavond 8 juni vertoont de Vera in Groningen de films Re-Animator en Return of the Living Dead 3, regisseur Brain Yuzna zal die avond zelf ook aanwezig zijn en beantwoordt al je vragen. Naast deze twee klassiekers regisseerde Brain Yuzna films als Bride of Re-Animator, Necronomicon, The Dentist, Faust: Love of the Damned en Beyond Re-Animator.

re-animatorDe hilarische gruwelklassieker Re-Animator is gebaseerd op een verhaal van H.P. Lovecraft. Een toegewijde student op een medische universiteit en zijn vriendin raken betrokken bij de bizarre experimenten van medestudent Herbert West. Hij ontdekt een vloeistof waarmee hij dood weefsel weer tot leven kan wekken, maar heeft verse lijken nodig om zijn middel te kunnen perfectioneren.

return of the living dead 3In de romantische horrorkomedie Return of the Living Dead 3 worden de tortelduifjes Curt en Julie ruw uit elkaar gescheurd door een tragisch ongeluk. Julie overlijdt en de wanhopige Curt probeert haar weer tot leven te wekken in een geheim laboratorium waar het leger experimenteert op lijken. Het lukt, maar helaas verandert Julie al snel in een vleesetende zombie.

Na het kijken van de films is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan regisseur Brain Yuzna. Hoelaat de avond ‘Mr. Horror presents Re-Animator/Return of the Living Dead 3’ begint is nog niet bekend. De voorstelling kost slechts €4,50 exclusief de Vera-maandkaart (€1,-).