Concept Art Frankenstein’s Army

Worst Case Scenario, het nazizombie project van Richard Raaphorst, werd vorig jaar gestaakt. Maar uit het nog warme as herrees het project Army of Frankenstein.

Op zijn Facebook heeft Raaphorst een paar interessante foto’s geplaatst, waarop de opnames voor de promo van Army of Frankenstein zijn begonnen. Met deze beelden gaat Richard op zoek naar financiers.

Worst Case Scenario kreeg tussen 2003 en 2008 veel publiciteit door de geweldige trailers, maar in maart 2009 werd duidelijk dat de worst case scenario werkelijkheid werd voor de film zelf. Tegelijkertijd werd Army of Frankenstein aangekondigd, bij het kijken naar de concept art hiervan met Worst Case Scenario valt op dat er vele overeenkomsten zijn tussen beide projecten.

Frankenstein's ArmyEn niet alleen Raaphorst geeft aan dat er aan de film wordt gewerkt, ook Unacceptance Films meldt op YouTube dat het met Raaphorst werkt aan een project: “Just so you guys know, and no, this is not a joke: I’m working on ‘something’ with this director as we speak. I’ll do my best to remember to keep you posted. More coming soon.”

Op Cinema Extreme verscheen eerder deze maand al een logo, dat overigens spreekt over Frankenstein’s Army. Het lijkt er dus op dat er binnenkort meer over de film zullen horen en hopelijk ook gaan zien.

De website van de film Frankenstein’s Army inmiddels staat inmiddels online en bevat conceptart: www.frankensteinsarmy.com

Een planning is nog niet bekend, maar we hopen dat het gaat lukken. Tot die tijd, nog even genieten van de oude trailers van Worst Case Scenario:
https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?v=

5 Reacties
 1. Frank zegt

  Het is inmiddels bekend dat het bij de opnames gaat om een promo waarmee financiers over de streep getrokken moeten worden.

 2. Sjors zegt

  Hopelijk lukt het dit keer wel. WCS is een film waar ik echt jaren naar heb uitgekeken en ik kan niet begrijpen dat dat project geen financiering heeft kunnen vinden.

  De concept art heeft idd veel weg van WCS; ze zullen al die kostuums nog wel hebben liggen 😛

 3. Sjimmie zegt

  kunnen die gasten nou niet eens iets anders verzinnen, gaat ze toch nooit lukken, dat geamateur.

 4. Frank zegt

  Nah, ik denk dat er wel een aardige film uit kan komen.
  Overigens blijft er nu nog veel onduidelijk, we wachten af 🙂

 5. Rick zegt

  Ik weet wel zeker dat deze film zeker aandacht gaat trekken. Weet niet of ze het in het engels gaan doen maar als ik hun was zou ik dat wel doen ja.
  pas geleden is het spel Call of Duty: Black Ops uitgekomen en heb je de speloptie: Zombiemode!!! hier moet wave afther wave verslaan en kom je steed iets dichter bij het misterie van de Nazizombie. over alle raadsels in de grotten die gebruikt werden als lab en de meteoriet van rusland die ze zouden gebruikt hebben om verschillende projecten te kunnen voltooien zoals de tesla en tijdreizen!

  deze verhalen staan allemaal op internet is is zeer boeiend om te lezen, zoek voor het getal “115” je zult zien dat deze overal opduikt.

  ik zou zeggen deze film MOET gewoon gemaakt worden!!!!!

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.