Concept Art Frankenstein’s Army

Worst Case Scenario, het nazizombie project van Richard Raaphorst, werd vorig jaar gestaakt. Maar uit het nog warme as herrees het project Army of Frankenstein.

Op zijn Facebook heeft Raaphorst een paar interessante foto’s geplaatst, waarop de opnames voor de promo van Army of Frankenstein zijn begonnen. Met deze beelden gaat Richard op zoek naar financiers.

Worst Case Scenario kreeg tussen 2003 en 2008 veel publiciteit door de geweldige trailers, maar in maart 2009 werd duidelijk dat de worst case scenario werkelijkheid werd voor de film zelf. Tegelijkertijd werd Army of Frankenstein aangekondigd, bij het kijken naar de concept art hiervan met Worst Case Scenario valt op dat er vele overeenkomsten zijn tussen beide projecten.

Frankenstein's ArmyEn niet alleen Raaphorst geeft aan dat er aan de film wordt gewerkt, ook Unacceptance Films meldt op YouTube dat het met Raaphorst werkt aan een project: “Just so you guys know, and no, this is not a joke: I’m working on ‘something’ with this director as we speak. I’ll do my best to remember to keep you posted. More coming soon.”

Op Cinema Extreme verscheen eerder deze maand al een logo, dat overigens spreekt over Frankenstein’s Army. Het lijkt er dus op dat er binnenkort meer over de film zullen horen en hopelijk ook gaan zien.

De website van de film Frankenstein’s Army inmiddels staat inmiddels online en bevat conceptart: www.frankensteinsarmy.com

Een planning is nog niet bekend, maar we hopen dat het gaat lukken. Tot die tijd, nog even genieten van de oude trailers van Worst Case Scenario:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TEtdV5oSDLI&w=298&h=199][youtube https://www.youtube.com/watch?v=x-PpUygrwKg&w=298&h=199]

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer