Het zesde seizoen Dexter is bevestigd!

In Amerika wordt volgende week zondag de finale aflevering van Dexter seizoen 5 uitgezonden en pas vanaf januari kunnen we dit seizoen in Nederland gaan volgen op 13th Street. Maar vandaag heeft Showtime het zesde seizoen van de dramaserie over onze favoriete forensische expert Dexter Morgan al aangekondigd.

“DEXTER is the best suspense drama on television,” vertelde directeur David Nevins. “To grow its audience so significantly in its fifth season is an enormous accomplishment by this amazing cast and crew. This is the easiest decision I’ve made since I got to Showtime.”

Dexter - Micheal C. HallToch is de beslissing van Showtime een stuk minder enthousiast dan voor de vorige seizoenen. Na de succesvolle eerste drie seizoenen, besloot het bedrijf in één beslissing genomen om de serie voor twee seizoenen te verlengen.

Het vijfde seizoen van Dexter scoort in Amerika iets minder dan het award winning vierde seizoen. Het zesde seizoen zal waarschijnlijk in het najaar van 2011 in de VS worden uitgezonden VS.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 Reacties
 1. Gorgal zegt

  Ik ben zeer tevreden over het vijfde seizoen!

 2. Lester Cornfield zegt

  Ik moet het 5e seizoen nog kijken, maar hoor hier zeer gemixte meningen over. Ben bang dat het misschien te lang door gaat en uitgemolken gaat worden (het X-files effect). Het zal me benieuwen.

 3. Sjors zegt

  Hoewel ik niet anders had verwacht, ben ik blij dat er weer een nieuw seizoen komt 😀 Wel jammer dat het nog zo lang duurt voor het wordt uitgezonden. Seizoen 5 vind ik minder dan de andere seizoenen, maar ik zou het niet uitmelken willen noemen. Het was namelijk alsnog een gaaf seizoen.

 4. dezzel zegt

  dexter is fantastisch elk seizoen weer!!!
  seizoen 5 is volgens mij nog wel het meest bijzonder ookal mis ik Rita!

 5. Lester Cornfield zegt

  Seizoen 5 gekeken en goed bevonden. Rita mis ik als kiespijn, maar dit seizoen was erg sterk. Op naar nr 6.

 6. Erwin zegt

  Heb gister seizoen 5 afgekeken, het is toch wel weer een erg spannende serie geworden!
  Ik vind dit seizoen helemaal niets onderdoen t.o.v. de voorgaande seizoenen. Misschien is dit zelfs wel de spannendste tot nu toe…

 7. Jeroen zegt

  Waarom lees ik dit ook… ben halverwege seizoen 2 en iedereen is nog vol in the picture.
  Dat er een seizoen 6 is, kan alleen maar zeggen dat Dexter niet ‘gepakt’ wordt! 😀 Maar het is echt een verslavende serie zeg.

 8. erika luit zegt

  vind het een super serie
  jammer dar het altijd zo laat op tv komt

 9. albert zegt

  geweldige serie! seizoen 5 vind ik echt super goed.. vooral de laatse aflevering, hoe verzinnen ze het! Iemand al ergens seizoen 6 gevonden?

 10. Robin zegt

  seizoen 5 was best goed (minder dan 4) maar het einde van seizoen 5 vond ik en vrienden van me wel slecht.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer