Film & TV | Games | Boeken & Comics

Eli Roth gaat de clown uithangen

Sinds Grindhouse van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino zijn fake-trailers een ware bron voor nieuwe films geworden, van de vijf trailers zijn er twee verfilmd (Machete, Hobo with a Shotgun) en wordt en over twee andere nog nagedacht (Werewolf Women of the SS, Thanksgiving).

Eind oktober maakten reclamemakers Jon Watts en Christopher D. Ford een fake-trailer voor de horrorfilm Clown en plaatsten het op youtube, als extra bluf werd erbij vermeldt dat de film geregisseerd werd door de Master of Horror; Eli Roth.

Hoewel Eli Roth hier niets van af wist, was hij meteen enthousiast over de trailer. “This is so good even I thought it was real: http://youtu.be/utmvmr7cgcg I WANT TO SEE CLOWN!!” twitterde @EliRoth. Hij besloot daarom ook direct contact te zoeken met de twee reclamemakers om ervoor te zorgen dat de horrorfilm Clown ook werkelijk geproduceerd gaat worden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=utmvmr7cgcg?rel=0&w=620&h=378]

De ingehuurde Clown voor de verjaardag van zijn zoontje komt niet opdagen, dus besluit de vader zichzelf maar te verkleden als Clown. Na de feestelijke middag lukt het hem met geen mogelijkheid op het clownspak uit te trekken, het vervloekte clownspak verandert zijn persoonlijkheid en bedreigt zijn gezin.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden