‘Geen The Walking Dead in Nederland en België’

Couponactie INT boeken - aug

Update 22 juli 2011: FOXlife heeft inmiddels besloten om The Walking Dead seizoen 1 én 2 wel uit te zenden.

Abonnees van de nieuwsbrief hebben het al kunnen lezen. Vandaag gaat op Halloween bij de Amerikaanse televisiezender AMC de langverwachte zombiedramaserie The Walking Dead in premiere. Door een deal met FOX International Channels zal de serie in november wereldwijd in 120 landen worden uitgezonden, een unieke gebeurtenis voor een serie.

Niet in Nederland en België

De fans van de comics van Robert Kirkman in Nederland en België zullen hier echter niet van kunnen genieten. FOX Benelux, dat de kanalen van National Geographic en FOXlife beheert, deelde ons mee ‘dat zoals het er nu naar uitziet de serie helemaal niet in de Benelux zal worden uitgezonden’.
De zombiedramaserie The Walking Dead past namelijk niet in het format van FOXlife, in tegenstelling tot het populaire True Blood en de nieuwe serie Being Human. (update 01/11/10 reden FOX toegevoegd)

The Walking Dead - Rick en Zombies

Eerste 5 minuten The Walking Dead

De onderstaande vijf minuten is het begin van de zesdelige tv-serie waar we het in Nederland en België voorlopig mee moeten doen. Het is waarschijnlijk wachten tot FOX zich bedenkt of totdat een andere zender de uitzendrechten weet te bemachtigen. Anders zit er niks anders op dan wachten op de Bluray of DVD van The Walking Dead.

Het staat iedereen natuurlijk vrij om ongenoegen, verontwaardiging of andere commentaar over het ontbreken van The Walking Dead in de Benelux kenbaar te maken in een reactie hieronder.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer