Grave Encounters, ghosthunters in de problemen…

Grave EncountersLance Preston (Sean Rogerson) en de crew van de Grave Encounters, een ghosthunters reality tv-show, nemen een aflevering op in het verlaten Collingwood Psychiatrisch Ziekenhuis, waar de afgelopen jaren diverse onverklaarbare verschijnselen zijn gemeld.

In de naam van goede televisie sluiten zij zichzelf vrijwillig een nacht op in het gebouw voor een paranormaal onderzoek. Al snel beseffen ze dat het niet alleen spookt in het gebouw, maar dat het gebouwd leeft en niet van plan is om de televisiecrew ooit nog te laten vertrekken.

Ze verdwalen al snel in het doolhof van eindeloze gangen, geterroriseerd door de geesten van de voormalige patiënten. Ze beginnen aan zichzelf te twijfelen, misschien zijn ze zelf geestelijk niet in orde. Het Collingwood Psychiatrisch Ziekenhuis drijft de Grave Encounters crew tot waanzin en geeft een klein beetje van haar duistere verleden bloot, het wordt de allerlaatste aflevering van het realityprogramma.

Films en seriesFilms en series

De paranormale, found footage, handycam horrorfilm Grave Encounters, geschreven en geregisseerd door The Vicious Brothers en geproduceerd door Shawn Angelski, is op dit moment is post-production. Naast Sean Rogerson spelen ook Merwin Mondesir, Ashleigh Gryzko, Mackenzie Gray en Juan Riedinger mee.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer