- advertentie -

Griezelen met het hele gezin 1: Walibi Fright Nights

Eddie de Clown: Lights.. Camera.. Scream!Met horror kun je niet vroeg genoeg beginnen en pretparken helpen tegenwoordig graag een handje. Dus ga deze herfstvakantie gezellig griezelen met het hele gezin, bijvoorbeeld in:

Walibi World (Nederland)

Walibi World pakt tijdens Halloween altijd goed uit met de zogenaamde Fright Nights. Het horrorspektakel viert zijn tienjarig jubileum, dus het wordt gruwelijker dan ooit tevoren! Tijdens de Fright Nights zijn er vier speciale shows, vier scarezones en drie haunted houses. Scarezones zijn gethematiseerde gebieden in het park, haunted houses zijn spookhuizen die je alleen tijdens de Fright Nights kunt bezoeken.

Tijdens de Fright Nights kun je genieten van een Halloween Buffet en je kunt zelfs overnachten in het Walibi vakantiepark. Let wel, de Fright Nights kunnen te intens zijn voor kinderen onder de 16 (maar als jouw kinderen de Sint-poster leuk vinden dan is er vast geen probleem). Maskers, schmink en kostuums zijn merkwaardigerwijs niet toegestaan, misschien schrikken de medewerkers ervan.

De Fright Nights zijn op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 16 oktober tot en met 31 oktober 2010 van 18.00 uur tot 22.00 uur, het park is overdag trouwens ook gewoon open. Voor sommige onderdelen moet extra worden betaald, meer informatie hierover vind je op de site van Halloween Fright Nights.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…