Film & TV | Games | Boeken & Comics

9e Hellraiser: Revelations zonder Pinhead

Een tijd lang gaan er al geruchten rond over een nieuwe Hellraiserfilm, voornamelijk bekend als de 3D remake Clive Barker Presents Hellraiser. Nu heeft Dimension films bekend gemaakt dat in september de opnames starten van een andere Hellraiser: Revelations geregisseerd door Victor Garcia met het script van Gary Tunnicliffe.

hellraiser - pinheadHellraiser: Revelations zal het moeten doen zonder Pinhead, Doug Bradley, de man die in alle eerdere films de rol van Pinhead vertolkt, heeft na het lezen van het script, het zien van het kleine budget en het beperkt aantal opnamedagen besloten om niet mee te doen. One way or another, this does not seem to me to represent a serious attempt to revive the Hellraiser franchise. However, I wish everyone who will be directly involved in the making of this film, good luck with it. aldus Doug Bradley tegenover DreadCentral.

Of iemand anders de rol van Pinhead zal vervullen is niet bekend, of zouden ze dan maar een andere Cenobite die plaats innemen? Maar met een nieuw deel in de Hellraiser-serie, zal de 3D remake voorlopig niet gebeuren.