Horror Collection: Hannibal Rising, End of the Line, House of the Dead

Hannibal Rising

hannibal risingHannibal Rising, meer thriller dan horror, maar vooral de moeite waard als prequel op Red Dragon, The Silence of the Lambs en Hannibal. Het volgt het leven van de geniale moordenaar Hannibal Lecter vanaf zijn jeugd in Litouwen, waar zijn ouders en zusje tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zijn ogen worden afgeslacht. Hannibal wordt in Parijs opgevangen door de weduwe van zijn oom, de beeldschone Lady Murasaki. Onder haar leiding leert de intelligente Hannibal omgaan met de pijnlijke herinneringen uit de oorlog. Toch zal hij niet zal rusten voor de moordenaars van zijn familie met gelijke munt zijn terugbetaald. Uit wraak en moordlust en moordlust woord het monster geboren dat we kennen van de vervolgen.

Hannibal Rising is met stip de slechtste film uit deze reeks, traag en oppervlakkig en is tevens de minste film uit deze Horror Collection. **

 

De Video/Film Express brengt de Horror Collection uit, drie film voor de prijs van één, maar ook drie totaal verschillende films. Wij bekeken deze box en gaven drie korte recensies:
Hannibal Rising
End of the Line
House of the Dead

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer