Film & TV | Games | Boeken & Comics

Meespelen in een horrorfilm?

Altijd al willen meespelen in een horrorfilm? Grijp dan je kans, de onderstaande twee Nederlandse horrorproducties zijn op zoek naar mensen.

zombiepony productiesLosing Daylight – Zombiepony Producties

Een filmcrew werkt in de bossen aan een romantische vampierfilm, naarmate het donkerder word lopen de spanningen op, bovendien verdwijnen er steeds meer crew en castleden…
Zombiepony Producties zoekt voor deze vampierenfilm een gothicmeisje (piercings/ tattoos en/of gekleurd haar) en een modetutje die een type ala Paris Hilton wil spelen (blond haar, lipgloss, gooise kak?). Meer info hier.

SINT! volgens Dick MaasSint – Dick Maas

Sinterklaas is niet de goedheilige kindervriend als iedereen denkt. In werkelijkheid is hij een kwade bloeddorstige bisschop die, als het volle maan is op 5 december, probeert om zoveel mogelijk kinderen af te slachten.
De horrorfilm over sinterklaas is opzoek naar figuranten die ’s avonds en ’s nachts tijd hebben. Ze zijn vooral opzoek naar piraten (mooie bezolderde hoofden, ruige mannen, moordlustig blik, lang verwilderd haar, hard rock), dorpelingen (mannen uitstraling uit de middeleeuwen,ruige wenkbrauwen, verweerde gezichten en ook vrouwen). Maar daarnaast zijn ze altijd opzoek naar meer figuranten. Meer info hier.