SINT – de officiële trailer van Dick Maas’ horrorfilm

Couponactie INT boeken - aug

update: 11 november 2010 in de bioscoop, lees hier de recensie SINT

St. Niklas is een in ongenade gevallen bisschop. Hij trekt in de middeleeuwen samen met zijn roversbende plunderend en brandschattend over het platteland. Als dorpelingen het recht in eigen hand nemen en de bloeddorstige Sint en zijn trawanten vermoorden, zweert Niklas wraak. Iedere keer bij volle maan op 5 december herrijzen Niklas en zijn bende uit de dood om zich te wreken.

5 december zal nooit meer hetzelfde zijn…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j8sf7S6eDu4&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

sint op paard - huub stapelEr volgt een bloedstollende nachtelijke strijd dwars door Amsterdam waarbij maar één ding zeker is: 5 december zal nooit meer hetzelfde zijn…

‘Wansmakelijk effectbejag’

De film heeft sinds de aankondiging vorig jaar voor heel wat commotie gezorgd. Het Belgische Sinterklaasgenootschap reageerde geschokt over de visie van regisseur en schrijver Dick Maas en ook in Nederland reageerde men met verontwaardiging over deze versie van de Goedheiligman.

Het hele productie proces van Sint is op twitter, facebook, hyves en youtube te volgen geweest, van behind the scenes tot willekeurige opmerkingen. Zo dacht Dick Maas hardop na over een mogelijke 3D productie, hetgeen helaas financieel niet haalbaar bleek.

De horrorfilm Sint draait vanaf 11 november in de Nederlandse bioscopen.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer