The Last Exorcism trailer

the last exorcismEen ernstige fundamentalistische christen, Louis Sweetzer, heeft contact opgenomen met de charismatische prediker Cotton Marcus als een laatste redmiddel voor zijn bezeten tienerdochter Nell. Wanneer de dominee arriveert op de boerderij van Sweetzer, verwacht hij een simpel routine exorcisme uit te voeren bij een gestoorde gelovige.

Jarenlang troggelde de dominee geld af van de gelovigen, de vele exorcismes zijn slechts een show en er is vaak niemand bezeten. Nu vlak voor zijn pensioen besluit de dominee open kaart te spelen en een documentaire van deze valse rituelen te maken. Maar bij aankomst op de reeds met bloed doordrenkte boerderij, is al snel duidelijk dat niets hem had kunnen voorbereiden voor het echte kwaad dat hij daar tegenkomt…

The Last Exorcism is geschreven door Andrew & Huck Botko Gurland, wordt geproduceerd door Eli Roth en geregisseerd door Daniel Stamm. De film gaat eind augustus in de VS in premiere, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Ruben zegt

    Doet me een beetje denken aan Exorcism of Emily Rose (topfilm), alleen dan iets ‘horrorisher’…

    1. Frank zegt

      Inderdaad, ben heel erg benieuwd in hoeverre het overeen gaat komen. Het lijkt teveel ben ik bang, maar de looks zijn beter.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer