Trailer The Human Centipede

Vorig jaar zaten wij op een zaterdagochtend in het filmhuis van Hilversum als testpubliek voor een nieuwe Nederlandse horrorfilm: The Human Centipede. De montage was ruw en de soundtrack ontbrak, maar het schokkende verhaal viel vooral op, The Human Centipede is géén film om ’s ochtends te kijken.

Tom Six heeft na I Love Dries, Honeyz en Gay een compleet andere film gemaakt, een schokkend verhaal over een Duitse chirurg die tijdens zijn pensioen een extreem experiment wil uitvoeren, het creëren van een human centipede. Zijn drie rottweilers hebben een soortgelijk experiment in iedergeval niet overleefd. De film straalt pure horror uit en het is daarom ook niet verwonderlijk dat het vorig jaar diverse prijzen heeft gewonnen.

Eind april gaat de film in Amerika draaien en zal tevens in Amerika op VOD uitgebracht worden. In Nederlander zullen we echter geduld moeten hebben, vooralsnog zal de film voorlopig hier niet uitgebracht worden.

Dr. Josef Heiter legt zijn patienten/gevangenen voor de operaties met deze schetsen uit zijn plannen uit:

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Reacties
 1. Laura zegt

  gruwelijke horror film, jammer dat hij hier nog niet wordt uitgebracht. Is zeker een aanrader! Maar vooral niet ’s ochtends als je net je ontbijt op hebt..

  1. Tommy zegt

   Deze trailer pik ik nu toevallig pas op. Is die film dan beter te verteren na de garnaalcocktail, kroketjes en kalkoen in champignonsaus en een zwaar dessertje, zo – laat ons zeggen – iets na middernacht met de familie rond de feestdagen? 😉 Nog niet/nergens verkrijgbaar zeker?

 2. BarenddeVoogd zegt

  @deNachtvlinders Overschat?

 3. Sjors zegt

  Ik ben echt vet benieuwd naar die film. Hopelijk is ‘ie te downloaden als ‘ie in Amerika op dvd uit is.

 4. phylicia zegt

  het is niet echt een “horror”film.
  ik moest er meer om lachen.

  1. Frank zegt

   Niet iedere horrorfilm heeft thrill-elementen, maar 3 mensen aan elkaar naaien heeft toch zeker wel gruwel-element en is daarom ook horror 🙂 En humor mag bij een horrorfilm eigenlijk niet ontbreken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer