Trailer The Rite: The Making of a Modern Exorcist

De sceptische student Michael Kovak (Colin O’Donoghue) verlaat de VS om het exorcisme te leren in de Vaticaanse uitdrijvingsopleiding. De onorthodoxe priester Vader Lucas (Anthony Hopkins) leert hem niet alleen de mooie dingen van het vak, hij stuurt zijn student naar de zwarte kant van het geloof.

Regisseur Mikael Håfström brengt deze op het boek The Rite: The Making of a Modern Exorcist gebaseerde film begin 2011 naar de Amerikaanse bioscopen. Een release datum voor de Benelux is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Reacties
 1. Sjors zegt

  Normaal gesproken houd ik niet zo van dit soort films, maar deze trailer belooft veel goeds!

  1. Frank zegt

   ik heb juist meer het idee dat ik deze film best over kan slaan 😛

 2. Gorgal zegt

  Beetje een comeback van de exorcisme-films. Interessant. [REC], The Last Exorcism, The Exorcism of Emily Rose en deze, The Rite.

  1. Sjors zegt

   Dat viel mij ook al op, maar ik heb zelfs het idee dat het hele horrorgenre de laatste jaren weer wat populairder is geworden. Misschien zie ik het verkeerd, maar ik heb het idee dat films als SAW en Hostel “het grote publiek” hebben klaargestoomd voor weer wat meer horror. Vooral zombies en exorsime-films lijken populair. En natuurlijk vampieren, maar dan niet in horrorfilms… 😛

  2. Frank zegt

   Nu je het zegt, het zijn er inderdaad opeens een aantal. Zo zie je maar weer, ook horror is onderhevig aan trends.

 3. bon zegt

  deze film is echt wel gruwelijk ,, ik heb hem namelijk al gezien en het is best wel spannend en vreet wat er allemaal gebeurd ik vindt hem wel een tip waardig

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer