Film & TV | Games | Boeken & Comics

True Blood krijgt comicserie

trueblood comic characters

Tegelijkertijd met de lancering van het derde seizoen van TrueBlood, zal het eerste deel van de True Blood comicserie verschijnen. De 6-delige serie zal gebaseerd zijn op de de tv-serie, dit tot verbazing van veel fans.

true blood comic 2010HBO’s True Blood is namelijk gebaseerd op de boeken van Charlaine Harris, de comics komen echter uit de pen van de scenarioschrijvers van HBO.

Producer Alan Ball vindt de stap naar comics een uitdagende en mooie stap, geen grenzen aan het stuntteam of het budget.

De comicserie wordt een geheel losstaand verhaal met de hoofdrolspelers uit de serie.
Op een regenachtige dag houdt een wraakzuchtige geest dat zich voedt op de schaamte van de bewoners van Bon Temps in bedwang. Mensen sterven en pijnlijke geheimen worden geopenbaard…

True Blood: The Great Revelation

True Blood: The Great Revelation comicHet is overigens niet de eerste comic van True Blood, als promotie voor het eerste seizoen werd op een comicon in 2008 een prequel comic van de serie uitgedeeld, True Blood: The Great Revelation speelt rond een oude vampier die vertelt over de tijd dat Tru:Blood op de markt kwam.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden