- advertentie -

Jaag als Van Helsing op Wolf Man en Dracula in MMO Game

Massive Multiplayer Online Games zijn populair, naast een aantal grote titels als World of Warcraft, Lord of the Ring en Eve online, zijn er steeds meer partijen die interesse hebben in een MMO. Universal gaat nu samen met SEE Virtual World de klassieke Universal Monsters online een nieuw virtueel leven geven.

Entropia Universe is een virtuele omgeving met meerdere thematische planeten, afgelopen maand werd de Michael Jackson planeet aangekondigd, met nu bijna 1 miljoen gebruikers. Het spel is gratis, maar voor diverse artikelen in het spel moet worden betaald.
 
 
 
In 2011 zal de Universal planeet worden toegevoegd aan dit universum en kunnen de spelers opnieuw kennis maken met Van Helsing, Wolf Man, Dracula, Frankenstein, de Mummy en andere monsters die opdoken in films van Universal tussen 1930 en 1950.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.