Revelations 3D – Welcome back to Silent Hill

Welcome back to Silent HillOp de games gebaseerde Silent Hill film uit 2006 komt een vervolg. Silent Hill is een mistig en duister plaatsje wat het bovennatuurlijke zich enorm thuisvoelt. Inmiddels wordt er aan de achtste Silent Hill game gewerkt.

Er werd al een tijd een poging gedaan om vervolg op de succesvolle gameverfilming te maken, maar de gevangenisstraf voor het rijden onder invloed van scenarioschrijver Roger Avary hielp niet echt mee. Michael J. Bassett zal deze film, die volledig in 3D zal worden opgenomen, gaan regisseren.

In Silent Hill Revelations wordt de bijna achttienjarige Heather Mason geteisterd door hevige nachtmerries. Het lijkt er op dat haar bizarre dromen te maken hebben met de onopgeloste verdwijning van haar vader, er zit dus niet anders op dan een zoektocht in te zetten. Heather Mason belandt hierdoor in het dorpje Silent Hill, waar het onderscheid tussen haar nachtmerries en de werkelijkheid verdwijnt…

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Jaimy zegt

  Deze film was echt een goede vermakelijke film, waar zeker een vervolg op zijn plaats is.

 2. Sjors zegt

  Silent Hill (de film) vind ik erg gaaf en in tegenstelling tot veel andere game verfilmingen een goede film. Ben benieuwd of ze met dit vervolg (hoewel het qua verhaal niet echt klinkt als een vervolg op het verhaal van de eerste film) weer een goede film weten neer te zetten.

 3. VeryBloodyMary zegt

  Vond deel 1 mooi wat betreft de special effects/CGI (de monsters waren fantastisch), maar verder vond ik het niets. Hopelijk is deel 2 beter.

 4. Frank zegt

  Tijd om de film opnieuw te kijken 🙂

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer