Gelekt: 32 stills van ‘Alien-prequel’ Prometheus

prometheus

Filmmaker Ridley Scott werkt aan een nieuwe Alien-film, die geen Alien mag heten, maar volgens de regisseur wel 1% Alien-DNA heeft. De film gaat Prometheus heten en is in feite een prequel op de Alien-reeks (die hij zelf begon). Er zat iets in de originele Alien wat nooit is uitgewerkt, van dat iets maakt Ridley Scott de sciencefiction horrorfilm Prometheus.

In Prometheus gaat een team van wetenschappers en ontdekkingsreizigers op een spannende reis die een test zal zijn voor hun fysieke en mentale grenzen. Het doel is om te landen om een verre planeet en daar antwoorden proberen te vinden rond het ontstaan van leven. Eenmaal geland treffen ze een onbeschaafde beschaving aan.

Tijdens de Comic Con werd een teaser van Prometheus vertoond, maar na de beurs niet vrijgegeven. De twee bovenstaande stills zijn tot nu toe de enige officiële beelden, waarvan de laatste een foto is van de opruim werkzaamheden. Vanmiddag zijn er wel 32 stills uit deze teaser gelekt en worden rondgemaild. Ook wij troffen een zip-bestand met deze onscherpe beelden aan in de mailbox.

[update 01/09/2011] Maar Twentieth Century Fox heeft ons verzocht om deze afbeeldingen te verwijderen. Mijn wedervraag luidde of ze zo snel mogelijk de Comic Con-teaser wilden vrijgeven.

Prometheus met in de hoofdrollen Noomi Rapace, Charlize Theron, Idris Elba, Logan Marshall-Green, Ben Foster en Michael Fassbender zal pas in juni 2012 in Amerika uitkomen.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer