- advertentie -

American Horror Story krijgt tweede seizoen

De Amerikaanse dramaserie American Horror Story van FX Networks (FOX) blijkt een succes, het eerste seizoen loopt nog en nu al is besloten om volgend jaar terug te komen met een tweede seizoen van 13 afleveringen.

American Horror StoryDe gitzwarte dramaserie American Horror Story is bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk en staat in schril contrast tot het absurd vrolijke programma Glee, maar is van dezelfde makers.

De familie Harmin verhuist van Boston naar Los Angeles nadat moeder Vivien (Connie Britton) een bevalling met een doodgeboren kind achter de rug heeft. Ze probeert haar relatie met haar man (Dylan McDermott) terug op de rit te krijgen, nadat die een affaire had met een van zijn leerlingen en hun dochter Violet heeft ondertussen te kampen met een depressie. In Los Angeles gaan ze in een gerestaureerd herenhuis wonen, maar ook dit huis blijkt een verleden.

Het eerste seizoen van 13 afleveringen begon in oktober en wordt inmiddels gevolgd door 2,2 miljoen Amerikanen. In Nederland heeft FOX de zender FOXlife, maar deze verklaarde tegenover De Nachtvlinders de dramaserie niet te zullen gaan uitzenden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Menno zegt

  Goed nieuws! Te gekke serie!

 2. Lester Cornfield zegt

  Super! Tot nu toe erg sterke serie

 3. Sjors zegt

  Idd goed nieuws 🙂 Hoewel ik niet denk dat dit een langlopende serie moet worden, maar een tweede seizoen kan prima.

 4. Donny van Aalst zegt

  Ik verblijf momenteel in Amerika en deze serie is top! Goed geschreven, duister en vreemde plotwendingen. Goed gedaan. Ik hoop dat Foxlife hier nog eens over na wil denken, want anders lopen ze een zeer goede serie mis.

 5. Frank Mulder zegt

  Ik ben heel benieuwd welke Nederlandse partij deze serie durft uit te zenden!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…