- advertentie -

American Psycho slaat opnieuw toe

Het beroemde boek van Bret Easton Ellis over een moordende Wallstreet yup word wederom verfilmd, zo meldt Variety. Relatief nieuwkomer Noble Jones heeft onlangs zijn eerste script ingeleverd bij Lionsgate en schijnt ook in de running te zijn om de film te regisseren. Hij was eerder nog een assistent-regisseur van David Fincher bij The Social Network.

Variety weet te melden dat het verhaal rond hoofdpersoon Patrick Bateman zich ditmaal afspeelt in de hedendaagse tijd in plaats van eind jaren tachtig zoals in het boek.
Al eerder werd het boek van bret Easton Ellis verfilmd in 2000. Deze film kreeg al snel de cultstatus en lanceerde de carriere van Christian Bale. In 2002 kwam een vervolg American Psycho 2: All American Girl met Mila Kunis. Deze film had niets van doen met het boek en werd erg slecht ontvangen.

De remake van American Psycho wordt verwacht eind 2012.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…