Film & TV | Games | Boeken & Comics

Schokkende beelden van maanmissie Apollo 18 (trailer)

Apollo 18, there is a reason we've never gone back to the moonNa 17 missies werd officieel het Apollo-programma van de NASA in 1972 stopgezet wegens de hoge kosten en de geringe populariteit van de maanlandingen.

Maar nu zijn er beelden gevonden van een achttiende Apollo missie. De missie is lang geheim gebleven, de beelden geven een schokkend beeld van deze maanlanding, want wat de crew toen vond blijkt de echte reden dat we nooit meer naar de maan zijn gegaan…

Apollo 18 is een found-footage film in de lijn van The Blair Witch Project en Cloverfield, maar dan in de ruimte, op de maan en in de claustrofobisch kleine Apollo-raket.

De namaakdocu is geregisseerd door onbekende Gonzalo Lopez-Gallego in samenwerking met producent Timur Bekmambetov. De namen van de cast zijn vooralsnog niet bekend, maar naar verluidt gaat hier hier om relatief onbekende acteurs.

Apollo 18 staat inmiddels gepland voor 22 april in Amerika, een Nederlandse releasedatum in nog niet bekend en draait vanaf 12 mei in de Nederlandse zalen.