Schokkende beelden van maanmissie Apollo 18 (trailer)

Apollo 18, there is a reason we've never gone back to the moonNa 17 missies werd officieel het Apollo-programma van de NASA in 1972 stopgezet wegens de hoge kosten en de geringe populariteit van de maanlandingen.

Maar nu zijn er beelden gevonden van een achttiende Apollo missie. De missie is lang geheim gebleven, de beelden geven een schokkend beeld van deze maanlanding, want wat de crew toen vond blijkt de echte reden dat we nooit meer naar de maan zijn gegaan…

Apollo 18 is een found-footage film in de lijn van The Blair Witch Project en Cloverfield, maar dan in de ruimte, op de maan en in de claustrofobisch kleine Apollo-raket.

De namaakdocu is geregisseerd door onbekende Gonzalo Lopez-Gallego in samenwerking met producent Timur Bekmambetov. De namen van de cast zijn vooralsnog niet bekend, maar naar verluidt gaat hier hier om relatief onbekende acteurs.

Apollo 18 staat inmiddels gepland voor 22 april in Amerika, een Nederlandse releasedatum in nog niet bekend en draait vanaf 12 mei in de Nederlandse zalen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 Reacties
 1. Sjors zegt

  Ziet er goed uit 🙂

 2. Tommy zegt

  Heel wat films waar ik naar uitkijk dit jaar. Dit is er eentje van 🙂

 3. Gorgal zegt

  Prima effecten, maar het verhaal interesseert me bar weinig. Vooral in de vorm van faux-documentaire. Hopelijk landen ze binnen tien minuten op de maan en biedt het verhaal meer dan de karrige premise die de trailer laat zien. Zoals je merkt ben ik wat pessimistisch betreffende deze film.

 4. Mick zegt

  Bekmambetov nou dan kan het niet anders dan dat er waanzinnige special effect vondsten inzitten. Ik denk aan tegen een gebouw oprijden zoals in night and daywatchers. Overigens is er al eens een docu geweest in deze trend. Over of de Amerikanen daadwerkelijk op de maan waren geweest.

 5. Frank zegt

  Update: Apollo 18 draait vanaf 12 mei in de Nederlandse bioscopen!

 6. Arnold zegt

  vette scam om de werkelijkheid te maskeren… vrees ik…

 7. Wouter zegt

  Leuk gedaan hoor. ben benieuwd!

 8. Jeroen zegt

  Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Ik hou wel van documentaire-achtige films…

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer