- advertentie -

Bloody & Zombified op de zombiewalk in Amsterdam (foto’s)

Op 2 juli werd in Amsterdam wederom een zombiewalk georganiseerd. De opkomst viel in het niet bij die van Seattle, maar de aanwezige zombies trokken veel bekijks. Toegestroomd publiek maakte volop foto’s van de macaber uitgedoste deelnemers, en toeristen maakten van de gelegenheid gebruik om ook zelf met de zombies op de foto te gaan. De dresscode was Bloody & Zombified en zoals je kunt zien, zijn de deelnemers daar zeker in geslaagd. Toen ik de zombies vroeg om even te poseren voor de Nachtvlinders reageerde een van hen gelijk: “Nachtvlinders is ‘da shit’ ik check die site elke dag!”. Dat horen wij Nachtvlinders natuurlijk graag!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  De zombies hebben het blijkbaar voornamelijk voorzien op verple(e)g(st)ers en gothics 😛 Make up van die linker op de onderste foto is erg mooi.

  1. Frank Mulder zegt

   Toevallig net een t-shirt gekocht met een zombie-nurse ^_^ Helemaal hip

 2. TWITCH-HORROR zegt

  het was egt leuk en leuk dat julie verslag heben gedaan ^^

 3. AmsterdamSpook zegt

  Love it!! Mm Amsterdam blooooody! 🙂

 4. Jeroen zegt

  Ziet er heel stoer uit…!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…