David Hasselhoff in de eerste teaser Piranha 3DD

fanposter piranha 3ddHeeft iedereen alweer behoefte aan zomer? Nou, zo’n zomers dagje aan het water is ook niet alles hoor, tenminste als we de eerste officiële teaser van Piranha 3DD moeten geloven.

Met in de hoofdrollen opnieuw Christopher Lloyd en Ving Rhames, aangevuld met ‘vers bloed’ David Hasselhoff, Gary Busey en Esquire Magazine’s ‘2011 Sexiest Woman Alive’ Katrina Bowden, belooft Piranha 3DD weer een groot bloederig festijn te worden!

Na hun Spring Break ‘maaltijd’ uit de horrorfilm Piranha 3D, zwemmen de bloeddorstige piranha’s voor hun volgende hapje door naar het Big Wet Waterpark, waar vele sexy jongeren zich verzamelen om flink te feesten. Op zoek naar plezier, drank en mooie lijven krijgen deze jongens en meiden echter te maken met een zeer lastige opgave: uit de kaken blijven van de meest hapgrage killer-piranha’s ooit!

Laatst hadden we al een heerlijk fanmade poster en ook deze poster is gemaakt door een fan.

De Nederlandse release van Piranha 3DD is van december verschoven naar februari 2012.

4 Reacties
 1. icemotion zegt

  Ergens ben ik toch vooral benieuwd naar welke pornosterren er nu weer meedoen. Want dat was stiekem het grappigste aan deel een..

 2. Filip Aelbrecht zegt

  De eerste film vond ik als popcornvertier echt wel leuk… maar nu David Hasselhoff??? Ik hoop op een bloedig einde voor hem 😀

 3. S. zegt

  The Hoff alleen maakt em al tien keer beter dan de eerste 😀 en die vond ik al heerlijk! 😀

  To Hoffinity and beyond!

 4. Gorgal zegt

  “Bring me my legs!”

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.