Kom in de stemming met de Dead Island Comic

dead island comicDeep Silver heeft een zes-pagina’s tellende digitale comic uitgebracht over de gebeurtenissen voorafgaand aan de langverwachte Dead Island, waarin spelers zich middenin een gruwelijke zombie-uitbraak van het tropische vakantieparadijs Banoi bevinden.

In de comic maak je kennis met journalist Roger Howard, die naar Banoi is afgereisd om de illegale exploitatie van de natuurlijke hulpbronnen van het eiland te onderzoeken. Tijdens zijn onderzoek in het Royal Palms Resort Hotel doet hij een vreselijke ontdekking, die niemand ooit heeft kunnen verwachten…

Het verhaal is gecreeerd door Marvel Custom Solutions, door het creatieve team bestaande uit schrijver William Dailey, in samenwerking met Jorge Lucas, Juan Santacruz, Diego Olmos, Carlos Rodriguez en Sergio Arino. De strip bevat tevens een bijzondere, in het oog springende cover van Christian Nauck.

De comic was in juli in een limited editie uitgegeven tijdens de San Diego Comic Con. Lees de Dead Island comic op Marvel.com.

Dead Island komt vrijdag uit voor Xbox360, PS3 en PC, kom dan terug voor onze recensie én een prijsvraag.

4 Reacties
 1. Sjors zegt

  Op zich wel mooi gemaakt, maar het had van mij wel wat langer mogen zijn met iets meer verhaal, ipv alleen maar karakterbeschrijvingen.

 2. Frank Mulder zegt

  Ach het is een teaser, of eigenlijk een hebbedingetje geweest op die beurs. Vind het wel leuk dat ze hem ook even online zetten

  1. Sjors zegt

   Ja, dat wel 🙂

 3. RDJ134 zegt

  Mijn review exemplaar van de game vandaag binnen gekregen echt dikke zin in 😀

  OT: die comic is heel erg nice, dikke collectors item ook.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.