- advertentie -

Poster en trailer van grindhouse Dear God No!

Grindhouse dear god no!De reeks van verkrachtingen en moorden door de criminele motorbende The Impalers eindigde in een bloedige slachtpartij in de kroeg van de rivaliserende bende Satan’s Own. De overlevende leden vluchten naar een hut diep in de bergen van North Georgia. Een jong meisje daar treffen ze een jong meisje aan, een makkelijk gewillig kippetje denken ze. Niets is minder waar en niemand blijkt meer veilig.

Hoewel deze film heel erg jaren ’70 oogt, is Dear God No! een gloednieuwe biker/horror/sexploitation-film geschreven en geregisseerd door exploitationliefhebber James Anthony Bickert. De film is geheel geschoten op Super 16MM Fuji film (inderdaad een opvolger van Super 8) en andere apparatuur uit die tijd om de drive-in & grindhouse sfeer te creeëren.

De cast bestaat uit Madeline Brumby (Life As We Know It, Due Date), Jett Bryant (Jesus Christ Superstar, 666 Number of the Beast), Paul McComiskey (Drop Dead Diva) en Olivia LaCroix. Dear God No! wordt in oktober in klassieke Amerikaanse drive-inn en grindhouse bioscopen vertoond en zal ongetwijfeld later via Amazone te koop zijn op DVD.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.