- advertentie -

Devil May Cry-games krijgen een HD remake

Capcom heeft aangekondigd dat de eerste 3 delen van Devil May Cry een HD Remake krijgen. In februari van 2012 komt deze Devil May Cry HD Collection uit voor de PS3 en de Xbox 360. De games zijn nooit eerder uitgebracht voor de Xbox en waren PS2 exclusives. Deel 3 is later wel uitgebracht voor de PC.

Buiten de verbeterde graphics van Devil May Cry, Devil May Cry 2, and Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition zal de remake onder andere bonusmateriaal en trophy’s/achievements bevatten. In 2008 is het vierde deel uit de serie uitgekomen, dit deel zal niet in de HD remake zitten.

In de Devil May Cry-serie speel je de rol van halfdemoon Dante. Dante schopt, hakt en schiet demonen terug naar de hel om zo de moord op zijn moeder te wreken. De remake komt in het voorjaar uit en zal $40 gaan kosten in de VS, een Europese prijs is nog niet bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…