- advertentie -

Draagbaar Zombie Safe House wint ontwerpwedstrijd

Vorige week lieten we hier al het ideale huis zien om elke zombie-aanval te overleven. Maar er is meer om je tegen een zombie-uitbraak te beschermen.

Net als in 2010, is er dit jaar ook een Zombie Safe House Competition uitgeschreven. De winnaar van dit jaar is Austin Fleming die een Vagabond Mobile Safe House Device (v.MshD) ontwierp. Met deze ‘tent’ op je rug, ben je altijd veilig tegen een uitbraak van zombies. De tent past zich dor het uiterlijk gemakkelijk aan aan de omgeving en het zonlicht reflecteert ook nog eens in de ogen van de zombies. Daarnaast maakt hij gebruik van het zonlicht om stroom op te wekken, zodat je je telefoon gewoon weer kan opladen. Al met al een ideaal ding om dagelijks op je rug te hebben toch?

De tweede plek is voor onderstaande silo. Voor meer ontwerpen ga naar de  Zombie Safe House Competition

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Max Jensch zegt

    Sweet! Daar zit leuk spul tussen.

    Nu maar hopen dat het in productie gaat eer de hel uitbreekt…

  2. Sjors zegt

    Cool 🙂

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.