Endless: een super-slow-motion korte horrorfilm

De korte Britse film Endless is geïnspireerd op de uitspraak “When your death is near, time will seem to slow to a crawl” van Dr. David Eagleman

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=orMU3Xl9Joo?rel=0&w=620&h=379]

korte film Endless door Matt BloomWaarom is deze korte horrorfilm zo goed? Omdat hij zo lang duurt. Het verhaal van Endless zou op normale snelheid slechts 30 seconden duren, maar de details zullen je dan waarschijnlijk ontgaan. Voor de opnames is een framerate van 400 tot 1000 beelden per seconde gebruikt, terwijl 30 normaal is. Naast een Phantom Gold HD en een Sony HD Pro camera is er ook gefilmd met een iPhone 4.

De film is gemaakt door Matt Bloom, de cast bestaat uit Jenna Harrison (Lucy), Chris Geere (Abraham) en Katy Gannon (Mina).

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  Gaaf gemaakt! Ondanks dat het slow motion is, lijkt het helemaal niet zo lang te duren.

 2. Bas zegt

  Ik vond de slowmotion toch iets teveel van het goede.. Voegde het nou echt zoveel toe? Het idee is leuk, maar ik had het interessanter gevonden als je door die slowmotion ook nog echt details kon zien die je normaal zou missen.

 3. Ruben zegt

  Heel gaaf gedaan – blijft een mooi stukje techniek die Phantom Gold HD 🙂 .. de VFX zijn misschien wel iets minder – maar ’t staat als een huis!

  @bas – you didn’t get the point, did ya? 😛

 4. Bas zegt

  Blijkbaar niet? ;p

 5. Jeroen zegt

  Ik vind hem ook super! Ziet er erg gaaf uit. Ik vind wel dat de emoties een beetje snel gaan, op het moment dat hij zijn bommengordel laat zien vallen de moeder en dochter elkaar al berustend in de armen…
  En verder, volgens mij zie ik het punt ook niet. Heel mooi, maar…?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer