Extra weerwolven gecast voor seizoen vijf True Blood

Kelly Overton (The Ring Two) en Louis Herthum (The Last Exorsism) zijn gecast voor seizoen vijf van True Blood. Seizoen vijf zal in de zomer van 2012 in Amerika op televisie komen. Het is nog niet bekend wanneer seizoen vijf op de Nederlandse televisie te zien is.

Zij zullen twee weerwolven gaan spelen in de HBO serie. Overton isgeboekt voor zes afleveringen en Herthum is mag er vijf mee doen. Volgens de website Deadline gaat Overton een ‘dirty, beautiful’ weerwolf genaamd Rikki spelen en gaat Herthum een grote ‘Marine-type’ spelen. Beide weerwolven zullen het Mr. Alcide Herveaux moeilijk gaan maken, en zeer waarschijnlijk Sam Merlotte en Luna ook.

De reacties op een uitgebreidere weerwolf plot zijn gemengd. Veel kijkers willen dat de producers zich in seizoen vijf weer meer gaan concentreren op de andere plotlijnen, omdat ze weerwolven saai vinden. En juist andere kijkers vinden het interessant en juist vet.

Wat vinden jullie?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Hanneke zegt

    Alicide mogen ze van mij wel terug brengen 😉 Voor de rest vind ik eigenlijk ook dat er te veel fabelachtige dingen bij gekomen zijn. Maar dat weten ze zelf denk ik ook wel. Het moment waarop Sookie bijv. hoort dat ze een fee is denk je echt van wtf. En dat zegt ze dan ook zelf “get the f*ck out of here”. Dus ze weten wel dat kijkers dat gaan denken. Eigenlijk vind ik dat ze het bij vampieren hadden moeten houden. Dat hele gedoe met die bezeten Tara enzo vond ik ook maar boring.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer