Ferals – nieuwe comic stampvol bloedvergieten

Ferals coverMet een prachtig gruwelijke cover valt Ferals met de deur in huis: ik krijg er een naar gevoel van. Ferals is een comic over een idyllisch dorpje dat onder vuur ligt van een nieuw ras weerwolven. Nummer 1 begint met een politieagent die een reeks onverklaarbare slachtpartijen op moet lossen. Maar voordat hij aan zijn onderzoek kan beginnen komt hij een mysterieuze vrouw tegen en wordt zijn eigen familie aangevallen.

De schrijver van de comic, David Lapham, vertelt het volgende: “Dit gaat niet over de mystieke weerwolf en de volle maan. Dit klassieke weerwolfverhaal gaat over een monster, een monsterverhaal. Ferals is een drama, een noir, waar wild (feral) zijn iets echts is. Dit gaat over een ander soort persoon. Een persoon die wild is zou je buurman kunnen zijn en je zou er niet van op de hoogte zijn; hij verandert niet als hij boos is, of als er een volle maan is […]”.

De  vormgeving geeft enerzijds het ‘wilde’ karakter van de weerwolven enorm goed weer. Anderzijds komt het idyllische karakter van het ‘normale’ leven in het (voormalig) rustige dorpje ook goed naar voren. Als je meer wilt weten, dan raad ik je aan de onderstaande preview te bekijken. Zoals gezegd, ik krijg echt een naar gevoel van de cover en de rillingen van de preview.

Nummer 1 van Ferals ligt in januari 2012 in de winkels in Amerika.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer