- advertentie -

Plannen voor een film van The Darkness comic

Tijdens de New York Comic Con van afgelopen week sprak IGN met de grote baas van Top Cow Production, Mark Silvestri. Top Cow is verantwoordelijk voor het uitgeven van de comic The Darkness.

the darkness comic 1De comic gaat over de oeroude elementaire kracht, de Darkness, wat zowel een zegen als een vloek is. Met deze kracht heeft degene die de Darkness hanteert toegang tot een andere dimensie, waar de ‘Darklings’ wonen. Hij kan vervolgens de Darklings commanderen om zijn vijanden aan te vallen.

Het zou heel goed kunnen dat je het verhaal beter kent van de game welke onder dezelfde naam werd uitgebracht in 2007. Het vervolg van de game, The Darkness II, wordt op 7 februari 2012 uitgebracht (Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360). Zie voor meer informatie het artikel hier op De Nachtvlinders (uit de trailer wordt ook duidelijk wat de Darklings nou zijn).

In het interview sprak Silvestri over de film die, in samenwerking met Mandeville Films, in de maak is. Sinds 2004 staat een film over de Darkness al in de planning, echter het werd pas op de NYCC ’11 duidelijk dat er nu concretere plannen zijn. Waar het verhaal echter over zal gaan, of de film in 3D gemaakt zal worden en wanneer de film uitkomt is helaas nog niet bekend. Wel wist Silvestri te vertellen dat het verhaal van de film zeker herkenbaar zal zijn voor de comic en games fans: “We hebben een voorraad van 15 jaar aan comics en we hebben uren en uren game content waar we uit kunnen kiezen. En het is allemaal erg, erg cool”.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Het verhaal lijkt me wel cool, maar de games spreken me niet aan. Naar die film ben ik wel benieuwd 🙂

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…