Nieuwe trailer Final Destination 5 3D

final destination 5Het blijft een magische spanning, wachten op de creatieve en noodlottige ongevallen van de hoofdrolspelers in de Final Destination serie. 25 augustus gaat in Nederland de vijfde Final Destination in 3D draaien, hiervan heeft Warner Bros hiervoor een tweede trailer uitgegeven.

Twaalf jaar na de explosie van Flight 180 heeft Sam Lawton (Nicholas D’Agosto) een visioen over een instortende brug waar hij en vele anderen zullen overlijden. Het blijkt werkelijkheid te worden en Sam slaagt er in om zichzelf en een paar anderen te redden. Echter Sam en zijn vriendin Molly (Emma Bell) ontdekken dat de dood nog steeds achter hen en degenen aanjaagt.

Deze trailer vind ik zeker stukken beter dan de eerdere, maar let op: vanaf 1:17 (de tekst: ‘and then one by one…’) komen er spoilers.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8lXfGlU4Hts&w=620&h=383]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 Reacties
 1. Sjors zegt

  De serie werd tot nu toe elk deel slechter. Maar op basis van deze trailer is deel vijf misschien zo slecht nog niet. ’t Verhaal is alleen totaal niet boeiend meer 😛

  1. Frank Mulder zegt

   Neuh, puur voor de creatieve ongevallen =)

 2. VeryBloodyMary zegt

  Het worden ook een beetje ‘het ene oog in, het andere oog weer uit’ films, om het zo maar te zeggen. Heb op gegeven moment de box met de eerste 3 delen gekocht, omdat ik dacht dat ik deel 3 nog niet had gezien, wel dus. Gelukkig zijn deel 1 en 2 erg goed.

 3. Remco zegt

  En toch ga ik weer kijken. Alhoewel ik me 3 en 4 gewoon totaal niet meer kan herinneren, behalve de achtbaanscene dan. Dat soort dingen droom ik gewoon wel eens……

  1. Frank Mulder zegt

   Raar he? Ik snap precies wat je bedoelt, kan zelf de films ook niet uitelkaar houden. Toch is het heerlijk vermaak 🙂

 4. Remco zegt

  Zegt dat dan iets over onze smaak, of over de kwaliteit van dergelijke popcornhorror?

 5. Tommy zegt

  Ach verstand op nul, biertje chipsje… and let the suckers die! : )

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer