Film & TV | Games | Boeken & Comics

FOXlife geeft ‘The Walking Dead 2’ party en zombiewalk

FOXlife zendt vanaf 20 september de serie The Walking Dead iedere dinsdag om op 21.20 uur uit. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen en wordt gevolgd door het tweede seizoen op 1 november van 13 afleveringen.

Frank Darabont (The Shawshank Redemption, The Green Mile) en Gale Anne Hurd (The Terminator, Aliens, Armageddon) zijn verantwoordelijk voor de regie en productie. De serie is gebaseerd op de gelijknamige comics van Robert Kirkman, ook hij is aanwezig op de set als producent.

Nadat politie-agent Rick Grames (Andrew Lincoln) in een verlaten ziekenhuis in Atlanta (Georgia) uit een coma ontwaakt, komt hij tot de ontdekking dat de wereld is omgeven door angstaanjagende zombies. Een virusuitbraak heeft bijna de gehele mensheid veranderd in levende doden met een lust naar mensenvlees.

‘The Walking Dead 2’ première party en zombiewalk met Halloween

Op zaterdag 29 oktober organiseren Amsterdamthe walking dead foxlife halloween party Halloween en FOXlife samen een speciale Halloween:

Vanaf 19.30u begint een zombiewalk vanuit Metrostation Rokin (NZ-lijn in aanbouw) ter hoogte van Rokin-Grimburgwal-Spui en strompelt door het Westerpark, dat voor Halloween speciaal is aangekleed, en eindigt rond 22.00u bij de Westergasgebied, waar een ‘The Walking Dead 2’ premiere party plaatsvindt.

De muziek wordt die nacht verzorgd door 2000 and one, Boemklatsch, Jaziah, Wouter de Moor en Egbert Jan Weeber.

De eerste kaarten kosten slechts €17,50 en na deze aanbieding is het normale tarief €27,50.

The Walking Dead op FOXlife:
Seizoen 1 vanaf dinsdag 20 september 21:20 uur.
Seizoen 2 vanaf dinsdag 1 november 21:20 uur.

The Walking Dead 2 Halloween party en zombiewalk:
Zombiewalk zaterdag 29 oktober vanaf 19.30u bij Metrostation Rokin
Halloween Party zaterdag 29 oktober vanaf 22.00u bij WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis.