Film & TV | Games | Boeken & Comics

Frank Darabont heeft plannen Walking Dead seizoen 3

frank darabont - walking deadAfgelopen nacht vond de 37e uitreiking van de Saturn Awards plaats door de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films. Frank Darabont mocht daar een beeldje in ontvangst nemen voor The Walking Dead als ‘Best TV Presentation’ van afgelopen jaar. Ook mocht hij zelf de ‘George Pal Memorial Award’ in ontvangst nemen, als waardering voor 25 jaar inzet voor genreproducties.

Plannen The Walking Dead seizoen 3

In een interview die avond bevestigde de producer/regisseur ondubbelzinnig plannen voor het derde seizoen van The Walking Dead. Collider vroeg Darabont of het populaire karakter de vechtlustige Michonne uit de comics ook in de tv-serie zal verschijnen. Waarop Frank Darabont antwoordde: I can officially tell you Michonne is coming in the third season.. Producer Gale Anne Hurd voegt toe: If we get a third season. So everyone better watch season two.

Ook vroeg FearNet naar de geruchten dat Stephen King en Joe Hill een aflevering voor de zombieserie gaan schrijven. De heren zijn enorm enthousiast en willen inderdaad samen een aflevering uitwerken, zo vertelt Darabont, maar het is nog niet gelukt om een gaatje in drukke agenda’s van de schrijvers te vinden. Mocht dat ooit lukken, dan komt die aflevering er zeer waarschijnlijk.

A Look Ahead: The Walking Dead Season 2

De opnames van The Walking Dead seizoen 2 zijn nu bezig, dit seizoen wordt vanaf Halloween uitgezonden in Amerika. In Nederland en België zal bij Foxlife eerst seizoen 1 worden uitgezonden.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eoRnBvDxGaw&w=620&h=383]