- advertentie -

Fright Night posters en nieuwe trailer

DreamWorks brengt in september de remake van de jaren ’80 horrorkomedie Fright Night uit, dit keer geregisseerd door Craig Gillespie. En terwijl de trailer een stuk serieuzer lijkt dan het origineel, zijn de karakterposters wel in een komediestijl:

fright night karakterposter

Charlie Brewster is net begonnen aan zijn laatste jaar aan de middelbare school en het ziet er naar uit dat eindelijk alles goed gaat; hij is groter geworden, is een paar kilo aangekomen en heeft een relatie met het populairste meisje van de school. Maar alles wordt anders zodra Jerry Dandrigde naast hem komt wonen. Op het eerste gezicht lijkt hij een aardige jongen, maar niets is minder waar. Hij blijkt vreemd en behoorlijk intimiderend te zijn. Na het observeren van een aantal vreemde gebeurtenissen, samen met de geheimzinnige verdwijning van zijn beste vriend, komt Charlie tot de volgende conclusie: Jerry is een vampier die aast op de complete buurt. Niet in staat om iemand te overtuigen van zijn gelijk, moet Charlie zelf de confrontatie aangaan met het monster.

Spoiler waarschuwing: de trailers van Fright Night geven vrij veel weg!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jSbubBivgU4?rel=0&w=620&h=383]

Fright Night (ook in 3D), met in de hoofdrollen Colin Farrell, Imogen Potts, Anton Yelchin en David Tennant, is vanaf 29 september 2011 te zien in Nederland.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. RDJ134 zegt

  Het orgineel behoord echt tot mijn jeugd sentiment, ik ga deze wel kijken ook al zit ik er niet echt op te wachten. De 80’s vibe uit het origineel had echt zijn charmes, en Roddy McDowal was toen ook lekker op dreef. En ook Stephen Geoffreys draagt een behoorlijk stuk van de film die best (voor toen) wat creepy was.

  1. Frank Mulder zegt

   Ik denk dat deze een stuk minder creepy is, maar lastig te bepalen welke kant hij op gaat.

 2. RDJ134 zegt

  Wat ik aan trailer footage hebt gezien houden ze het wel erg 1:1 met het origneel, maar het is inderdaad nog even afwachten tot we de film gezien hebben.

 3. VeryBloodyMary zegt

  Geweldig dat David Tennant hierin speelt!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…