Fright Night 3D remake trailer en poster

Charlie Brewster (Anton Yelchin) heeft het goed voor elkaar, hij gaat om met de coolste gasten en heeft verkering met het mooiste meisje van de middelbare school. Hij is zo cool dat hij zelfs zijn beste vriend Ed (Christopher Mintz-Plasse) afzeikt.

Maar de problemen beginnen als de charmante vreemdeling Jerry (Colin Farrell) in het huis naast dat van zijn familie gaat wonen. Hij lijkt in eerste opzicht een aardige kerel, maar er is iets niet helemaal in orde en niemand, inclusief Charlie’s moeder (Toni Collette) heeft dat door. Behalve Charlie en na een paar vreemde gebeurtenissen bij zijn nieuwe buurman komt hij tot een onmiskenbare conclusie: Jerry is een vampier en deze buurt is zijn jachtgebied. Gezien het hem niet lukt om iemand in zijn omgeving te overtuigen van deze problemen, moet hij zelf een manier vinden om dit monster op te ruimen.

Fright Night is een remake van de gelijknamige film uit 1985, deze keer wordt het geregisseerd door Craig Gillespie, het script komt uit handen van Marti Noxon. Walt Disney brengt Fright Night op 29 september in Nederland uit.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  Afgaande op het verhaal en de trailer, lijkt het me wel een vermakelijke film 🙂 En McLovin speelt mee 😀

 2. Mikkels zegt

  Ziet er niet onaardig uit, maar kan waarschijnlijk nooit tippen aan het origineel. Zeker niet zonder de muziek van Brad Fiedel:

 3. Martijn zegt

  Ik mis de humor toch echt in de trailer! En Peter Vincent!

 4. S. zegt

  Zal moeilijk worden te tippen aan dit stukje jeugdsentiment 🙂 ..maar hij zal vast wel vermakelijk zijn..

 5. VeryBloodyMary zegt

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer