Zombies, Run! hardloopapplicatie voor Android en iPhone

running game: zombies, run!

Misschien ken je het wel, je wilt iets aan je conditie doen en koopt goede hardloopschoenen. Maar na een paar keer hardlopen is de lol er wel een beetje af. Als het aan de ontwikkelaars van Zombies, Run! ligt, dat is dat probleem volgend jaar opgelost en zal de zombie-apocalyps je conditie op peil houden.

Het bedrijf Six to Start is bezig met de ontwikkeling van een ‘running game’, een spel voor mobiele telefoons om het hardlopen te stimuleren. In Zombies, Run! vindt er plotselling een zombie-uitbraak plaats en krijg jij de opdracht om medicijnen, eten en andere voorraden aan te vullen. En dat natuurlijk wel rennend, want de zombies zijn overal. Heb je de doelen behaald, dan kun je terug naar de basis. Alle opdrachten krijg je te horen via geluidsopnames, je hoeft dus niet af en toe te stoppen om je volgende doel te lezen.

Zombies, Run! heeft dus een sterk spelelement, maar houdt net als andere running apps de afstand, tijd, snelheid en de geschatte verbrandde calorieën bij. Een integratie met RunKeeper staat op de planning. En het staat je vrij om je eigen achtergrondmuziek te selecteren.

Deze app lijkt een mooie motivatie om je conditie op peil te houden. Zombies, Run! heeft al meer dan $50.000 opgehaald via KickStarter, dat is vier keer zoveel als ze hoopten. De kans is dus erg groot dat deze running game volgend jaar beschikbaar is op iPhone, iPod en Android. Volg de ontwikkeling van Zombies Run op Twitter.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GyFqZtKvya0?rel=0&w=620&h=345]

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer