- advertentie -

Harvey Weinstein ziet graag een Scream 5

Toen de eerste plannen van nieuwe Scream-films op tafel kwamen liggen, werd eigenlijk al duidelijk dat regisseur Wes Craven en scenarist Kevin Williamson graag een nieuwe trilogie zouden maken. En afgelopen maand kregen we hier dan Scream 4 te zien, 11 jaar na de eerste trilogie.

Maar Scream 4 deed het in Amerika zelf helemaal niet zo goed, dus werd er even getwijfeld of deel 5 en 6 er wel zouden komen. De film kostte $40 miljoen en leverde in Amerika slechts $30 miljoen op. Maar buiten the States doet de film het wel hartstikke goed en zal waarschijnlijk in totaal meer dan $110 miljoen opbrengen, daarom durft producent Harvey Weinstein tegenover MTV te melden dat het vervolg er zeker wel zal komen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Tommy zegt

    Mij viel de vierde niet tegen, dus afmaken die trilogie! Maar daarna misschien écht wel stoppen als er nu al twijfels rijzen… en zéker ook geen tien jaar wachten om een derde trilogie op gang te draaien, want ghostface achter een bejaarde Sidney jagen lijkt me ook niet zo exciting : )

    1. Frank Mulder zegt

      Vraag me toch af waarom de film in amerika bijna niks op bracht, misschien een andere grote release in dezelfde week?

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…