- advertentie -

Intense nieuwe trailer [REC] 3 Genesis

Hier zaten we al een tijdje op te wachten, maar hij is er eindelijk: de volledige trailer van [REC] 3 Genesis! De screenshots die al een tijdje op internet de ronde deden, waren al behoorlijk indrukwekkend. Maar deze trailer is erg intens en heftig! Het hele concept van ‘found footage’ wordt overboord gegooid, maar dat maakt de film zo te zien niet minder intens. Dit is vooral te danken aan Paco Plaza die ook de vorige delen regisseerde.

Het appartement gebouw wordt verruild voor een sfeervolle trouwlocatie. Waar door een nog onbekende oorzaak het virus uitbreekt en het feest in een waar bloedbad verandert.

[REC] 3 Genesis zal op 30 maart 2012 in Spanje uitkomen. Een Nederlandse datum is helaas nog niet bekend.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U4XC2xyoOnE?rel=0]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Reacties
 1. Bas zegt

  Ziet er goed uit! Ik spreek helaas geen Spaans, maar de beelden zijn al tof genoeg. Vooral dat stukje met al die infected die gewoon wat staan rond te kijken in die grote zaal.

 2. Richard zegt

  CHAINSAW!!!

  🙂 ziet er lekker heftig uit.

 3. Sjors zegt

  Ik ben zéér benieuwd.

 4. Tommy zegt

  Meer dan benieuwd, dit lijkt me weer een bangelijke kijkervaring. Al komt deze (trailer) mij minder “claustrofobisch” over dan bij de vorige twee delen.

 5. Johan de Joode zegt

  Aaah! Ik heb zin in deze film!

 6. Don Julio zegt

  Kicken! Zonder de ‘ik heb het nu wel gezien’ hele grote rol voor de handycam, en met een vleugje evil dead humor. Zo mag ik een bruid in het wit met een kettingzaag toch wel zien 🙂 Can’t wait!!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…