Telltale Games wekt dino’s Jurassic Park opnieuw tot leven

Dit nieuws was mogelijk niet opgevallen als Telltale niet The Walking Dead Game had aangekondigd. De trailer van Jurassic Park: The Game is namelijk al een week oud (sorry). Tijd voor de feiten.

In 1993 kwam de film Jurassic Park uit, gebaseerd op het boek van Michael Crichton en geregisseerd door Steven Spielberg, er kwamen naast de twee vervolgen ook tussen 1994 en 2005 vele games uit. Er zijn al een tijdje plannen voor een vierde Jurassic Park-film, maar sinds het overlijden van schrijver en co-scenarist Michael Crichton lijkt het project helemaal stil te liggen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eq0ULaWpfQ4?rel=0&w=620&h=379]Maar er is nieuw leven voor de dinosauriërs van Jurassic Park, Telltale Games brengt namelijk in april Jurassic Park: The Game uit. Het spel volgt de gebeurtenissen van de eerste film, in de bekende Telltale puzzelstijl. Toch vraag ik mij af of het spel op deze manier de verschrikkelijke spanning van Jurassic Park kan overbrengen.

Jurassic Park: The Game zal vanaf april te koop zijn voor Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC en Mac voor ongeveer 30 euro.

5 Reacties
 1. Sjors zegt

  Ziet er wel leuk uit 🙂 Het idee van Jurassic Park blijft steengoed. Ben benieuwd hoe de gameplay is.

 2. Tommy zegt

  Ik had liever nog eens een nieuwe film gezien. Ik dacht dat er toch plannen waren in die trend?

  1. Tommy zegt

   Oeps, een stukje vergeten lezen blijkbaar :p

  2. Tarik Cubuk zegt

   nou die komt er hoor steven spielburg versprak zich dat het scenario voor jurassic park 4 al klaar ligt hopenlijk volgend jaar in de biossss

   1. Frank Mulder zegt

    Ik begreep het inderdaad. Volgend jaar denk ik niet, tenminste willen ze een kwaliteitsfilm afleveren dan is dat volgens mij te kort.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.