Plannen voor The Return of The Killer Klowns in 3D?

Killer Klowns From Outer SpaceDe horrorfansite Freddy in Space kwam erachter dat Grant Cramer een facebookpagina is gestart voor Killer Klowns 2. Grant Cramer speelde Mike Tobacco in de originele Killer Klowns From Outer Space uit 1988. In een interview vertelde de acteur dat er inderdaad plannen zijn voor een vervolg.

The Return of The Killer Klowns from Outer Space in 3D

Grant Cramer heeft het script voor het vervolg geschreven, zal de film produceren en zal wederom de rol van Mike Tobacco vertolken. Ook de makers van het originele deel, The Chiodo Brothers, zullen het project ondersteunen en zullen een hele reeks nieuwe Klowns gaan ontwerpen. Het verhaal zal in grote een vervolg zijn op het origineel en speelt zich een tiental jaar later af.

De financieren voor het project is grotendeels rond, er moet alleen nog een distrubutiedeal worden gesloten voordat men het geld mag uitgeven. Mike Tobacco is geen fan van 3D, maar Killer Klowns 2 is er geweldig geschikt voor: “the popcorn will shoot right out at us and so will the cotton candy and all sorts of other fun stuff.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5atRWVGAsrM&w=620&h=350]

Het plan is om The Return of The Killer Klowns from Outer Space in 3D in 2012 uit te brengen.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer