- advertentie -

Korte horrorfilm Dark Times: kerstmis, kernramp en zombies

Christmas Short - Dark Times - Tolling Bell Films
Het is Kerst in Tallahassee en de werknemers van de Bue Skies Kerncentrale bereiden zich voor op het beste kerstfeest ooit. Echter, na een nucleaire meltdown en totale evacuatie, zullen ze snel uitvinden dat het kerstgevoel ver is te zoeken… Het zijn donkere tijden!

Dark Times is een korte horrorfilm uit 2010 van Peter Horn en Jared Marshall, een “Cloverfield meets Zombie movie” aldus de makers.

Prettige kerstdagen!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sU9iReUwF4M?rel=0&w=620&h=345]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Xuchiejlala zegt

    Whehe ‘Santa, move your fat ass!’ XD
    Wel awesome dat je ook eens een blik vanuit de zombie krijgt 🙂 Leuk gedaan.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…