Korte Nederhorror Shortcut in zijn geheel online

shortcut korte nederhorrorNa de teaser en trailer kunnen jullie SHORTCUT nu in zijn geheel bekijken. Deze korte horrorfilm is geschreven en geregisseerd door Arno de Haas. Geproduceerd door Careface Productions. De cast bestaat uit Roy van Luyn, Nick van Tergouw, Klaas van Egdom, Jeffrey Noordermeer, Jorden Op den Kelder en Arno de Haas.

Twee vrienden besluiten na een potje midgetgolf een korte route door het bos te nemen, waardoor ze in een levensgevaarlijke situatie terechtkomen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Als dit filmpje was geëindigd met iets grappigs, was het geslaagd geweest. Nu kan ik er niet echt iets mee. Voor een filmpje dat serieus bedoeld is, begint het gewoon fout. Twee kerels die verveeld een potje midgetgolfen is een leuk begin voor horror comedy (het deed me ook een beetje denken aan het filmpje Op vakantie met Jiggy Dje en Spacekees), omdat het nergens op slaat en in dit filmpje heel droog overkomt. Verder is het wel oké, maar waarom rent die gast zo hard het bos in en rent die ander er zonder iets te vragen achteraan? Als ik wat hoor sprint ik ook niet zomaar honderd meter het bos in en als een vriend van mij dat doet, dan ga ik ‘m niet volgen zonder om uitleg te vragen. Zonde dat ze het niet wat realistischer hebben gemaakt. Een aanwijzing waarom er moordenaars in dat bos zijn was ook wel leuk geweest.

  2. Martijn zegt

    Filmpje ziet er goed uit maar voelt als een stuk uit een scene.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer