Matthijs van Heijningen Jr. aanwezig bij Halloween Horror Show in Amsterdam

De regisseur van The Thing, Matthijs van Heijningen Jr., leidt zijn film zelf in tijdens de Halloween Horror Show in Amsterdam. The Thing is een van de vier films die op zaterdag 29 oktober tijdens de nachtelijke filmmarathon worden vertoond. The Thing, een prequel van de gelijknamige film uit 1982, is deze week op de derde plaats binnengekomen in de Amerikaanse box office, een hele prestatie voor een film die toch voor de nodige controverse heeft gezorgd. Veel mensen vreesden een remake van de klassieker uit 1982, maar dat is Van Heijningens film nadrukkelijk niet. The Thing (2011) is echt bedoeld als prequel van de film uit1982, niet alleen de chronologie, maar ook de stijl, muziek en special effects sluiten goed aan op Carpenters film.

The Thing Prequel Matthijs van Heijningen Jr.Ik zou dat blok ijs met rust laten als ik jullie was.

The Thing gaat op 3 november in première in de Nederlandse theaters, maar is op zaterdag 29 oktober dus al in 10 steden te zien tijdens de Halloween Horror Show, namelijk in Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Helmond, Tilburg en Zwolle. Alleen in Amsterdam wordt de film door Matthijs van Heijningen Jr. ingeleid. Naast The Thing worden ook Don’t Be Afraid of the Dark, Wake Wood en 11-11-11 vertoond.

Kaarten voor de HALLOWEEN HORROR SHOW kosten € 27,50 en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van de deelnemende theaters en via de website van Pathé.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. Johan zegt

    Yeah! Ik ben heel benieuwd! Gelijk effe een handtekening (ja zo’n geek ben ik) vragen. 😛

  2. Lester Cornfield zegt

    Ik vond The Thing Preguel erg goed. Op een paar kleine dingetjes na sluit deze prachtig aan op de Carpenter-film. Duidelijk met erg veel liefde gemaakt.

  3. Jeroen Stuifmeel zegt

    Kan daar totaal mee eens zijn geweldige aansluiter!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer