- advertentie -

Het verhaal van Freddy Krueger in Mortal Kombat 9: Trailer

freddy krueger - mortal kombat 9Een tijdje terug kondigden we het al aan, de nachtmerrie van Elmstreet is nu beschikbaar als extra downloable karakter voor Mortal Kombat 9. Warner Bros heeft ter ere van de komst van Freddy Krueger naar het brute vechtspel een story en gameplaytrailer vrijgegeven, wat doet Freddy in Mortal Kombat, is de hoofdrolspeler uit Nightmare on Elmstreet eigenlijk wel Mortal?

Freddy Krueger is nu verkrijgbaar met twee vlijmscherpe handschoenen om zich op de arcade ladder naar boven te vechten en heeft twee brute fatalities.

Beschikbaar op de Xbox 360 voor 400 Microsoft Punten of als onderdeel van de Microsoft Season Pass. En voor €3,95 op PlayStation Network of als onderdeel van de nieuw gereleasde “Mortal Kombat DLC Warrior Bundle” waar alle vier DLC karakters gekocht kunnen worden voor €11,25.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Empoesa zegt

    Ik ben wel een Sucker voor Freddy Krueger, jammer alleen dat hij nu 2 handschoenen heeft, daarmee wijken ze wel iets af van de originele.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.